Til Arbejde

Poloshirts til arbejde

Lige som der er stor forskel på de jobs vi har, lige så stor forskel er der på de behov og krav vi stiller til vores arbejdspoloshirts.

Har du f.eks. et arbejde hvor du nemt bliver beskidt, får pletter på tøjet eller river hul, så kan det være en god idé at købe en billig poloshirt som du nemt kan skifte ud med en ny ren trøje uden at du skal tænke på at den har kostet en mindre formue.

Kliniktøj

Arbejder du på en klinik kan poloshirts være det geniale valg til dig og dit firma. Du er både smart og praktisk klædt på, og du kan nemt tage imod kunderne fordi en polo sender et godt signal. Ikke for afslappet og ikke for fint, men lige tilpas. Og det er noget kunderne kan lide.
Arbejder du eksempelvis på en tandlægeklinik kan der være lidt udfordringer med de kemikalier man bruger der, og der kan du med stor fordel vælge en poloshirt med en blanding på 50% bomuld og 50% polyester, det gør at stoffet er mere modstandsdygtig for kemikalier, og det gør den også mere slidstærk og holder sig derfor pænere i længere tid end en polo i 100% bomuld.

Kontor

På kontoret er en polo shirt også et hit. Her kan du bruge alle de forskellige typer af poloshirts der findes, uanset om det er en i 100% bomuld, en blandingsvare eller en polo i 100% polyester. Alle typer vil fungere fint i et kontormiljø eller for en sælger der gerne vil signalere at han eller hun er den afslappede type uden at  det bliver for afslappet.

Tryk på

Det er ikke bare god reklame at få trykt på sit tøj. Det er faktisk et krav hvis du skal kunne trække det fra i skat.

Men med et flot tryk kan du ikke blot fortælle hvem du er, og hvilket firma du arbejder for, du sender også et signal om, hvilken type forretning du repræsenterer.

Læs mere om tryk på tøj her.
Med broderi kan tøjet gå fra at være en almindelig poloshirt til at være en eksklusiv businesspoloshirt. Broderi har også en lang levetid, falmer ikke og ser stort set lige så flot ud når trøjen er slidt op, som når den er helt ny. Og så er broderi slet ikke så dyrt som mange tror.

Broderede Mærker

Som alternativ til tryk og broderi kan man vælge at bruge broderede mærker. Broderede mærker giver også et eksklusivt look, og de kan fås som varmemærker, der varmes på stoffet enten med et strygejern, eller en proffessionel påvarmningsmaskine (anbefales).

De broderede mærker kan også syes på tøjet, og endeligt kan de fås med velcro bagside. Det er især anvendt til uniformer, men det er jo kun fantasien der sætter grænser for, hvor og hvordan man påsætter de broderede mærker.

Du kan bestille broderede mærker her: Seritex